Pinnakisohin uutta

kirjoittaja | 8.1.2019

Yhdistykselle on avattu pinnakisapalvelu, joka helpottaa monenlaisten pinnakisojen pitämistä. Varsinkin niitä kilpailuja, joihin osallistumishalukkaita on aina ollut enemmän tai vähemmän, mutta vakituista kilpailun järjestäjää ei ole löytynyt. Samaa järjestelmää on käytetty menestyksekkäästi jo pitkään Tringan ja eräiden muiden etelän yhdistysten kisoissa.

Vuoden 2019 alussa käynnistyi kaksi kilpailusarjaa:  vuoden 2019 LLY-pinnat ja tauon jälkeen kisaohjelmaan palaava vuoden kestävä pihapinnakilpailu.

https://www.lly.fi/pinnakisa/

Ensiksi kisapalvelun käyttäjän pitää rekisteröityä sähköpostiosoittella ja itse keksittävällä salasanalla. Salasanan unohtuessa palautuksen voi tilata rekisterötymisen yhteydessä annettuun osoitteeseen. Seuraavaksi pääsee jo osallistumaan kisoihin ja täyttämään lajien ilmoituskorttia. Lisäohjeita annetaan ”kilpailukutsussa”. Samalla kirjautumistunnuksella voi ilmoittaa useammankin henkilön pinnat tai vaikka omat pinnat kahdelta eri pihalta. Tuloksia päästään seuraamaan reaaliajassa sitä mukaa, kun osallistujat ilmoittelevat uusia lajejaan.

Jos sinä itse tahdot perustaa minkä tahansa LLY:n jäsenten välisen uuden pinnakisan, tai siirtää jonkin vanhan kilpailun tulospalvelun tähän järjestelmään, ota yhteyttä sivun ylläpitäjään aruonakoski@gmail.com. Avaamme kisan yhteistyössä, minkä jälkeen tekniikka hoitaa pinnanlaskennan ilman kisan vetäjän vaivannäköä. Kilpailuajan päätyttyä ja kisalajien viimeisen ilmoituspäivän mentyä kilpailut arkistoidaan ja tulokset jäävät sivuille talteen.