Etusivu Kirjaudu sisään Rekisteröidy

Lapin lintutieteellisen yhdistyksen pinnakisapalvelu

Täällä voit osallistua moniin LLY:n pinnakisoihin. Kirjaudu ensin sisään osallistuaksesi.

Meneillään olevat kisat

Pihapinnakisa 2019

Tulokset

Kilpailuaika: 1.1.2019 – 31.12.2019

LLY:n pihapinnakisa herää eloon tauon jälkeen!

Pihapinnakisan tarkoituksena on laskea kaikki koti-ikkunoista ja/tai -pihalta havaitut lajit vuoden ajalta. Välttämättä pihan ei tarvitse olla kotipiha, vaan esimerkiksi mökkipiha, anoppila tai vaikkapa työpaikankin piha kelpaavat kisaan. Osallistua saa myös usealla pihalla. Kunkin pihan lajilistat pitää tietenkin pitää erillään ja pihan täytyy tietenkin sijaita LLY:n toimialueella. Myös se, miten ”piha” määritellään, jää kunkin kisailijan omalle vastuulle.

Täytä ensimmäisellä käyntikerralla osallistumislomakkeelle oma nimesi ja pihan sijanti kaupunginosan tai kylän tarkkuudella sekä kunta. Ilmoita havaitsemasi lajit säännöllisesti kisalomakkeelle. Lisätietojen merkitseminen ei tässä kisassa ole tarpeen.

Kilpailun tuomaristona toimii LLY:n hallitus ja sillä on oikeus ratkaista epäselvät tilanteet ja tarkentaa sääntöjä kilpailun aikana.

Lisää tietoa osoitteesta https://www.lly.fi/toiminta/pihapinnakisa/

Aves Lapponia 2019

Tulokset

Kilpailuaika: 7.6.2019 – 15.6.2019

Aves Lapponia -pinnaralli järjestetään vuosittain LLY-alueella kesäkuun alussa. Vuoden 2019 Aves Lapponia järjestetään kesäkuun toisena viikonloppuna ja sitä seuraavina päivinä. Kisan saa aloittaa välillä perjantai 7.6. klo 00:00 – maanantai 10.6. klo 23:59, ja aloitushetkestä ralli jatkuu 24 tuntia eteenpäin.

Lisää tietoa osoitteesta https://www.lly.fi/pinnat/aves-lapponia-ralli/

Aves Lapponia Levis 2019

Tulokset

Kilpailuaika: 7.6.2019 – 15.6.2019

Aves Lapponia -pinnaralli järjestetään vuosittain LLY-alueella kesäkuun alussa. Ralliaika on 24 tuntia, jonka aikana on tarkoitus havaita mahdollisimman monta lajia LLY:n alueen rajojen sisäpuolella. Vuoden 2019 Aves Lapponia järjestetään kesäkuun toisena viikonloppuna ja sitä seuraavina päivinä. Kisan saa aloittaa välillä perjantai 7.6. klo 00:00 – maanantai 10.6. klo 23:59, ja aloitushetkestä ralli jatkuu 24 tuntia eteenpäin.

Vuonna 2019 järjestetään myös kevyempi ralliversio Aves Lapponia Levis eli ”Alli”. Säännöt eroavat sikäli Aves Lapponiasta, että kisaan voi osallistua myös yksin ja aloitushetkestä ralli jatkuu korkeintaan 12 tuntia eteenpäin.

Lisää tietoa osoitteesta https://www.lly.fi/pinnat/aves-lapponia-ralli/

Lly:n ekopinnakisa 2019

Tulokset

Kilpailuaika: 1.1.2019 – 31.12.2019

Kilpailu Lly:n alueella 2019 ilman moottoriajoneuvoa retkeillen havaittujen lajien lukumäärästä.

Lisää tietoa osoitteesta https://www.lly.fi/pinnat/ekopinnakisa/

Vuodenpinnakisa 2019

Tulokset

Kilpailuaika: 1.1.2019 – 31.12.2019

Kuka havaitsee eniten lintulajeja Lapin lintutieteellisen yhdistyksen alueella vuonna 2019?

Täytä ensimmäisellä käyntikerralla osallistumislomakkeelle oma nimesi ja kotikuntasi tai pääasiallinen retkeilyseutusi LLY:n toimialueella (kuten Inarin Lappi). Ilmoita havaitsemasi lajit säännöllisesti kisalomakkeelle. Lisätietojen merkitseminen on vapaaehtoista.

Kilpailussa noudatetaan LLY:n yleisiä pinnakisojen sääntöjä. Epäselvissä tilanteissa sääntöjen tarkennukset tekee LLY:n hallitus.

Kisajärjestelmä ei tue lajilleen määrittämättömiä lintuja eli ns. kauttalajeja. Voit lisätä omalle listalle myös havaitsemasi kauttalajin (esim. varpus-/kanahaukka tai pikku-/isokäpylintu), jos kyseisen lajiparin molemmat lajit puuttuvat listaltasi. Valitse tällöin lajiparista todennäköisemmin havaitsemasi laji ja lisää se listallesi. Jos myöhemmin kilpailussa havaitset ja määrität lajilleen toisen kyseisestä lajiparista, korvaa kauttalajin havainto tällä uudella lajilla (eli poista vanha havainto ja lisää tilalle uusi).

Lisää tietoa osoitteesta https://www.lly.fi

Päättyneet kisat

Jos haluat perustaa uuden kisan, ota yhteyttä osoitteeseen webfoomaster@lly.fi