LLY aloittaa nuorisotoiminnan

kirjoittaja | 25.9.2020

Lly:ssä viritellään parhaillaan yhteistä toimintaa nuorille lintuharrastajille. Nuorisotoiminnan tarkoituksena on tarjota nuorille elämyksiä upean harrastuksen parissa, lisätä yhteisöllisyyttä ja ylipäätään edistää nuorten lintuharrastusta.

Kaikki Lapin nuoret lintuharrastajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaan tasosta ja harrastusvuosista riippumatta. Asuinpaikalla ei myöskään ole merkitystä, sillä kaikki jäsenet huomioidaan välittämättä siitä, asuuko Rovaniemellä vai Utsjoella. Nuorille harrastajille on perustettu WhatsApp-ryhmä, jonka kautta hoidetaan ryhmän sisäinen viestintä. Toiminnan alkumetreillä suunnitellaan ja kehitellään yhdessä mielekästä tekemistä ja pohditaan kaikille sopivia toimintamuotoja.

Nuorisotoiminnan kautta tutustut muihin nuoriin lintuharrastajiin, saat hienoja kokemuksia ja kehityt harrastuksessasi. Älä siis epäröi, vaan ota yhteyttä Akseli Myllynevaan, joka lisää sinut nuorten WhatsApp-ryhmään. (akseli.myllyneva@hotmail.com, 044 9715865) Jos tunnet linnuista kiinnostuneen nuoren, vinkkaa asiasta hänellekin. Tehdään yhdessä lintuharrastuksesta entistä hauskempaa!

Käyhän myös katsastamassa LLY Nuorten  Instagram-tili: lly_nuoret.

Terveisin Akseli Myllyneva