Rengastustentti

Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Rovaniemi

Rovaniemellä järjestetään tammikuussa rengastustentti. Päivämäärä on 28.1. 2024 ja tentti alkaa klo 18. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Kysehän on tästä: PERUSTENTTI sisältää 30 näytettä suomalaisista pesimälinnuista tai yleisistä läpimuut­ta­jis­ta (lajilista). Jokaisen näyt­teen tarkastelua varten on käytettävissä kaksi minuuttia. Muiden apuvälineiden paitsi mi­tan (viivoitin tms.) käyt­tö on tentissä kiellettyä. Näytteistä on määritettävä laji. Arvostelu: väärä laji =… Lue lisää »

LLY kevätkokous

Etäkokous Teams

Lapin Lintutieteellisen yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous. >> Asialista (pdf)   Microsoft Teams -kokous tai läsnäolo osoitteessa Porokartanontie 18, Sodankylä (Kakslauttasesta Kiilopään suuntaan).   Liity tietokoneella, mobiilisovelluksella tai kokoustilan laitteella Liity kokoukseen napsauttamalla tästä Kokoustunnus: 389 113 680 980 Tunnuskoodi: VDYnit Download Teams | Join on the web Liity käyttämällä videoneuvottelulaitetta keha.teams@video.valtori.fi Videoneuvottelutunnus: 128 831 368 5 Vaihtoehtoiset VTC-ohjeet Tai liity soittamalla… Lue lisää »

Yleisöretki Pellossa

Yleisöretki Pellossa lauantaina 27.4. alkaen klo 8 Eeron puistosta, vetäjänä Jorma Halonen.

Aves Lapponia 2024

LLY:n toiminta-alue

Perinteinen Aves Lapponia -pinnaralli järjestetään 7.-10.6.2024 Lapin Lintutieteellisen Yhdistyksen toiminta-alueella. Kisan tiedot verkkosivulta oheisesta linkistä.