Arkistot

LLY:n syyskokous 2021

Yhdistyksen syyskokous järjestetään 30.11.2021 klo 18 etäkokouksena. Asialistalla sääntömääräiset asiat, kuten seuraavan kauden puheenjohtajan ja hallituksen valinta, toimintasuunnitelma ja talousarvio. Ilmoittaudu kokoukseen sähköpostilla esko.nevala (at) pp.inet.fi tai whatsapilla 040 5432 045. Paluupostissa saat linkin etäkokoukseen. Etäkokouksen tekniikka on Google Meet. Se ei vaadi etukäteisvalmisteluja, vaan linkistä pääsee suoraan kokoukseen, johon kokouksen järjestäjä hyväksyy tulijat.

Kategoria:

Aves Lapponia 2021

Perinteinen Aves Lapponia -linturalli hieman uusin maustein!

Kategoria:

Nuortenretki 15.5. Rovaniemellä

Lauantaina 15.5. järjestetään nuorten linturetki Rovaniemellä keskustan tuntumassa. Kokoonnumme Harjulammen lintutornille kello 10.00. Kaikki nuoret lintuharrastajat ja linnuista kiinnostuneet (alle 29 v.) ovat tervetulleita mukaan. Jos et vielä ole Lly-nuorten WhatsApp-ryhmässä, ilmoittaudu minulle ennen retkeä joko sähköpostitse (mieluiten osoitteeseen akseli.myllyneva at hotmail.com) tai puhelimitse, 044 9715865.

Kategoria:

Kevätmuuton etäyhteishavainnointia

Tehostettua muutonseurantaa kahtena viikonloppuna 1.-2.5. ja 8.-9.5. Seuraa muuttolintujen liikkeitä haluamallasi paikalla ja kirjaa havainnot Tiiraan. Opastettuja tapahtumia ei vielä tänä keväänä järjestetä.

Kategoria:

Yhdistyksen kevätkokous 2021

Lapin Lintutieteellisen yhdistyksen hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Linkki kokoukseen Asialista Kokous järjestetään etäyhteydellä. Etäyhteyden tekninen ratkaisu on Googlen Meet -sovellus, joka toimii joko verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella.  

Kategoria:

Kaikkien valokuvaajien ilta

TAPAHTUMA PERUTTU OSANOTTAJIEN VÄHYYDEN VUOKSI LLY:n perinteinen lintukuvailta toteutetaan tänä vuonna koronaturvallisesti etäyhteydellä. Kaikki valokuvaajat ovat tervetulleita esittämään lintukuviaan. Ja tietysti katselemaan on vapaa pääsy! Ilmoittaudu Olli-Pekka Karlinille, sähköposti ollipekkakarlin (at) gmail.com, puhelin 050 441 4784. Toimita mielellään 10-20 kuvaa Olli-Pekalle, joka toimii kuvaillan organisaattorina. Kuvat voit toimittaa joko sähköpostilla tai linkkinä pilvipalvelusi kautta, jos… Lue lisää »

Kategoria:

Yhdistyksen syyskokous 2020

Lapin Lintutieteellisen yhdistyksen hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet sääntömääräiseen syyskokoukseen. Käsitellään vähintään sääntömääräiset asiat. >>Asialista Kokouksessa käsiteltävä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 löytyy >>Toimintakertomukset ja -suunnitelmat -sivulta. Kokous järjestetään etäyhteydellä. Etäyhteyden tekninen ratkaisu on Googlen Hangouts Meet -sovellus, joka toimii joko verkkoselaimella tai mobiilisovelluksella. Ilmoitukset osallistumisesta etäyhteyden kautta pyydetään toimittamaan sähköpostilla osoitteella sihteeri@lly.fi. Ilmoittautuneille toimitetaan linkki kokoukseen… Lue lisää »

Kategoria:

EuroBirdwatch

Vapaamuotoista lintujen tarkkailua Rovaniemellä Arktikumin rannassa. Paikalla Lapin Lintutieteellisen yhdistyksen asiantuntijoita. Tilaisuus liittyy kansainväliseen >>EuroBirdwatch -tapahtumaan.  

Kategoria: